Interieur dat past én verrast!

Taatsdeuren

Home » Woning » Taatsdeuren

Chique binnendeuren vind je bij Pit in de vorm van taatsdeuren. Deze deuren draaien, anders dan in de meeste gevallen, niet met scharnieren in een kozijn, maar rond een eigen as. Hierdoor kan de deur twee kanten opdraaien. Op deze manier zijn taatsdeuren niet alleen ruimtebesparend, ze ogen ook nog eens verfijnder en ze geven je woning direct een luxe uitstraling. 

Taatsdeuren in jouw woning

Een taatsdeur heeft geen kozijn, dit zorgt ervoor dat deze volledig in de aandacht staat. Taatsdeuren geven een unieke uitstraling in huis. Heel bekend zijn de stalen taatsdeuren. Deze strakke taatsdeuren hebben stalen profielen, veel glas en een mooie afwerking. Naast staal zijn er ook houten taatsdeuren. Deze geven de ruimte karakter en warmte. Daarnaast is hout duurzaam en kan een goede isolator en geluiddemper zijn. Er zijn diverse mogelijkheden op het gebied van taatsdeuren. wij vinden samen de deur die bij jou woning past!

 

Taatsdeuren op maat

Wij leveren taatssystemen op maat. Dit houd in dat we de deur op maat maken en leveren in de gewenste kleuren, stijlen en materialen. Alles is mogelijk. Elk interieur is anders, dus waarom zou een taatsdeur dat niet zijn? Wil je meer weten over onze taatsdeuren of heb je vragen over een van onze andere diensten? Neem gerust contact met ons op! 

Naast taatsdeuren bieden wij ook maatwerk keukens, maatwerk kasten, maatwerk inbouwkasten en maatwerk badkamermeubels. Alles om jouw woning tot een prachtig design te maken.

Recensies

Wat onze klanten zeggen

Wij hebben Ron van PIT BV een paar week geleden gevraagd voor meerdere klussen in onze nieuwe woning. Ron dacht heel erg met ons mee en heeft er een prachtig eindresultaat van gemaakt in zeer korte tijd. Wij zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en vakbekwaamheid van Ron. Voor ons volgende project wordt Ron ook weer ingeschakeld.

Geert-Eltjo

Voor onze nieuwe woning hebben wij contact gehad met Ron Windt voor het maken van een robuuste eettafel en salontafel. Na enkele woorden begreep hij precies welke tafels wij zochten. De tafels zijn nog mooier geworden dan wij ooit hadden kunnen dromen.
Ron bedankt!!
Wij komen zeker terug.

Wilma Cornelissen

Jouw interieur in een nieuw jasje?