Interieur dat past én verrast!

Maatwerk inbouwkasten 

Home » Woning » Maatwerk inbouwkasten

Wij maken 100% maatwerk inbouwkasten voor elk soort woning.

Wil je optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte in je woning? Kies dan voor een inbouwkast op maat. Inbouwkasten zijn niet alleen praktische, het oogt ook nog eens mooier.  Zelfs op de meest onmogelijke plekken kun je inbouwkasten op maat laten maken. Hierbij bepaal je helemaal zelf de indeling, materialen en kleuren die er worden gebruikt.

Voordelen van een inbouwkast

Een inbouwkast neem een hoop voordelen met zich mee, namelijk:

  • Meer efficiënt ruimtegebruik van vloer tot plafond
  • Op maat gemaakt naar jouw wensen en behoeften
  • Vult je interieur perfect aan
  • Efficiënter onderhoud
  • Een goede langetermijn investering

Waarom kiezen voor een maatwerk kast?

Voldoende opbergruimte creëren is vaak een lastige klus. Om ervoor te zorgen dat er geen spullen blijven rondslingeren in huis moet de ruimte zo efficiënt mogelijk worden ingedeeld. Kasten met standaardafmetingen helpen daar vaak niet bij, maar nemen alleen maar ruimte in. Om de beschikbare ruimte goed in te zetten kun je een kast op maat kiezen. Deze kast wordt helemaal op maat gemaakt naar jouw wensen en behoefte en zal de ruimte optimaal benutten.

Stijlvolle inbouwkasten

Het fijne aan inbouwkasten is dat je ze geheel aan kan laten sluiten bij je interieur. Hierdoor wordt rust gecreëerd. Een inbouwkast op maat is tot in de puntjes afgewerkt. Je kunt zelf het materiaal, de kleur, grepen en indeling bepalen. Hierdoor kun je het volledig matchen met je interieur.

Wij ontwerpen jouw inbouwkast op maat

Samen met onze interieurontwerpen gaan wij aan de slag om jouw droomkast te verwezenlijken. We denken graag met je mee over de indelingen, kleuren en materialen. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor bij jou in huis? Neem dan gerust contact op! Wij kijken graag met je mee.

Recensies

Wat onze klanten zeggen

Wij hebben Ron van PIT BV een paar week geleden gevraagd voor meerdere klussen in onze nieuwe woning. Ron dacht heel erg met ons mee en heeft er een prachtig eindresultaat van gemaakt in zeer korte tijd. Wij zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en vakbekwaamheid van Ron. Voor ons volgende project wordt Ron ook weer ingeschakeld.

Geert-Eltjo

Voor onze nieuwe woning hebben wij contact gehad met Ron Windt voor het maken van een robuuste eettafel en salontafel. Na enkele woorden begreep hij precies welke tafels wij zochten. De tafels zijn nog mooier geworden dan wij ooit hadden kunnen dromen.
Ron bedankt!!
Wij komen zeker terug.

Wilma Cornelissen

Jouw interieur in een nieuw jasje?