Interieur dat past én verrast!

Kantoor

Home » Kantoor

Wij bieden 100% maatwerk voor elk soort interieur in jouw kantoor.

Inmiddels zijn we, net als iedereen, gewend aan het thuiswerken. Hierdoor zijn er ook minder werkplekken op kantoor nodig en kunnen deze plekken anders worden ingedeeld. Denk hierbij aan loungeplekken en eettafels.  We zullen allemaal merken dat kantoor niet meer alleen als werkomgeving dient, maar ook als chillplek. De plek waar je gezellig met je collega’s gaat lunchen, brainstormsessies houdt en natuurlijk de niet te vergeten vrijdagmiddagborrels.

Een prettige omgeving is belangrijk om goed te kunnen werken en te presteren. Daarnaast moeten je bezoekers of klanten zich thuis voelen. Het is dan ook belangrijk om met alle facetten van het bedrijf rekening te houden. Ieder kantoor is anders. Daarom bieden wij maatwerk aan. Zo kunnen wij samen met jou een plan maken voor jouw kantoor. We zullen beginnen met een intakegesprek, waarin we alle wensen kunnen bespreken. Deze zullen we daarna gaan visualiseren en uiteindelijk kunnen we dit voor je produceren en monteren. 

Maatwerk receptie/balie

Maatwerk kasten

Geluidsdichte pods

Taatsdeuren

Akoestische wandpanelen

Meer weten over maatwerk op kantoor? 

Recensies

Wat onze klanten zeggen

Wij hebben Ron van PIT BV een paar week geleden gevraagd voor meerdere klussen in onze nieuwe woning. Ron dacht heel erg met ons mee en heeft er een prachtig eindresultaat van gemaakt in zeer korte tijd. Wij zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en vakbekwaamheid van Ron. Voor ons volgende project wordt Ron ook weer ingeschakeld.

Geert-Eltjo

Voor onze nieuwe woning hebben wij contact gehad met Ron Windt voor het maken van een robuuste eettafel en salontafel. Na enkele woorden begreep hij precies welke tafels wij zochten. De tafels zijn nog mooier geworden dan wij ooit hadden kunnen dromen.
Ron bedankt!!
Wij komen zeker terug.

Wilma Cornelissen

Jouw interieur in een nieuw jasje?