Interieur dat past én verrast!

Maatwerk kasten 

Home » Woning » Maatwerk kasten

Wij maken 100% maatwerk kasten voor elk soort woning.

Je hebt vast wel eens plekken in je woning gevonden waar geen enkele standaard kast inpast, maar wel geschikt is voor extra opbergruimte. Het liefst wil je gebruik maken van alle beschikbare ruimte in je woning. Elk huis is uniek en dit kan door het gebruik van maatwerk kasten perfect worden ingedeeld. Kies je stijl, kies je opstelling en wij maken een ontwerp.

Soorten maatwerk kasten

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden voor maatwerk kasten. Door jouw huis zo efficiënt mogelijk in te richten creëer je rust in de woning. Met genoeg opbergruimte heb je namelijk minder snel de kans op allerlei troepjes in het zicht. Voorbeelden van kasten zijn:

 • Boekenkast
 • Kledingkast
 • Opbergkast
 • Voorraadkast
 • TV-kast
 • Trapkasten

Maatwerk kasten voor iedere stijl

We bieden een ruim assortiment aan kleuren en materialen voor jouw kast op maat. Heb je een landelijke stijl, moderne of design stijl woning, samen komen we tot het perfecte ontwerp. Wij bieden voor elke interieurstijl kasten op maat. Met kasten die bij de rest van je interieur passen komt deze stijl namelijk nog meer tot zijn recht.

Een maatwerk kast brengt verschillende voordelen met zich mee, namelijk:

 • Benut de ruimte optimaal
 • Je krijgt persoonlijke service en advies
 • Een slimme investering
 • Voor ieder budget beschikbaar
 • Stijlvolle keuze

Genoeg redenen dus om voor een maatwerk kast te gaan!

Expert in maatwerk

Wil jij een maatwerk kast in je woning? Pit beschikt over een team met eigen interieurontwerpers. Zij kijken samen met jou wat voor soort kast, materiaal en kleur het beste bij de ruimte in de woning past. Vervolgens meten we de ruimte op, zodat we alle onderdelen perfect op maat kunnen produceren. Zo kun je genieten van een kast die helemaal aan jouw eigen wensen voldoet.

Wij bieden naast maatwerk kasten ook maatwerk keukens, maatwerk badkamermeubels en maatwerk voor op of in de horeca. Heb jij vragen over een van onze diensten? Neem gerust contact met ons op! Onze specialisten kijken graag met je mee naar een passende oplossing.

Recensies

Wat onze klanten zeggen

Wij hebben Ron van PIT BV een paar week geleden gevraagd voor meerdere klussen in onze nieuwe woning. Ron dacht heel erg met ons mee en heeft er een prachtig eindresultaat van gemaakt in zeer korte tijd. Wij zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en vakbekwaamheid van Ron. Voor ons volgende project wordt Ron ook weer ingeschakeld.

Geert-Eltjo

Voor onze nieuwe woning hebben wij contact gehad met Ron Windt voor het maken van een robuuste eettafel en salontafel. Na enkele woorden begreep hij precies welke tafels wij zochten. De tafels zijn nog mooier geworden dan wij ooit hadden kunnen dromen.
Ron bedankt!!
Wij komen zeker terug.

Wilma Cornelissen

Jouw interieur in een nieuw jasje?