Interieur dat past én verrast!

Maatwerk badkamermeubels 

Home » Woning » Maatwerk badkamermeubels

Wij maken 100% maatwerk badkamermeubels voor elk soort woning.

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer, maar voldoen de standaard badkamermeubel niet helemaal aan je wensen? Dat is zo gek nog niet, want iedere badkamer is anders. Met ons brede maatwerk assortiment combineer je wastafels, wastafelbladen, waskommen, kasten en spiegels met keuze uit stijlen, materialen en kleuren. Hiermee creëer je je eigen unieke badkamer in je eigen stijl.

Badkamermeubels van Pit

Een badkamermeubel op maat wordt volledig aangepast naar jouw wensen en behoeften. Daarnaast wordt de ruimte in de badkamer optimaal benut. Weg met de nutteloze ruimte. Naast dat het de volledige ruimte in de badkamer benut, oogt het ook nog eens een stuk rustiger. Pit heeft een ruim assortiment aan materialen, kleuren en stijlen badkamermeubels. Welke stijl je dan ook mooi vindt, samen vinden wij de badkamermeubels die bij je passen! Je kiest tot in de kleinste details de afwerking van de badkamer. Denk hierbij aan de kraan, scharnieren, handvaten etc.

Waarom kiezen voor maatwerk badkamermeubels van Pit? Het antwoord hierop hebben wij voor je op een rijtje gezet.

  • Gebruik van hoogwaardige materialen
  • Vochtbestendig
  • Naar eigen wens ingericht
  • Ruime keuze in kleuren, materialen en stijlen
  • Goede service & lange levensduur van jouw badkamermeubels

Vakkundige kwaliteit voor jouw maatwerk badkamermeubels

Naast productkwaliteit is het van essentieel belang dat de badkamermeubels vakkundig worden gemonteerd. Bij Pit kan je rekenen op vakmanschap. Onze vakbekwame monteurs monteren de maatwerk badkamermeubel vakkundig, zodat deze jarenlang mee gaat. Wij bieden je garantie op het product en functioneren daarvan. 

Het assortiment van Pit

Heb je vragen over een van onze producten of wil je graag een 3D-ontwerp laten maken? Neem gerust contact met ons op of kom bij ons langs. Naast maatwerk badkamermeubels bieden wij ook maatwerk kasten, maatwerk keukens en maatwerk voor op kantoor en in de horeca

 

Recensies

Wat onze klanten zeggen

Wij hebben Ron van PIT BV een paar week geleden gevraagd voor meerdere klussen in onze nieuwe woning. Ron dacht heel erg met ons mee en heeft er een prachtig eindresultaat van gemaakt in zeer korte tijd. Wij zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en vakbekwaamheid van Ron. Voor ons volgende project wordt Ron ook weer ingeschakeld.

Geert-Eltjo

Voor onze nieuwe woning hebben wij contact gehad met Ron Windt voor het maken van een robuuste eettafel en salontafel. Na enkele woorden begreep hij precies welke tafels wij zochten. De tafels zijn nog mooier geworden dan wij ooit hadden kunnen dromen.
Ron bedankt!!
Wij komen zeker terug.

Wilma Cornelissen

Jouw interieur in een nieuw jasje?