Interieur dat past én verrast!

Maatwerk kasten 

Home » Kantoor » Maatwerk kasten

Wij maken 100% maatwerk kasten voor elk kantoor. 

Een kantoor wil je natuurlijk zo efficiënt mogelijk inrichten. Hierbij moet geen ruimte verloren gaan. Het liefst wil je gebruik maken van alle beschikbare ruimte. Elk kantoor is uniek en dit kan perfect worden ingedeeld met maatwerk kasten. Deze worden volledig aangepast naar jouw wensen.

Maatwerk kasten in verschillende stijlen

Natuurlijk zijn er kasten in allerlei verschillende stijlen, kleuren en maten. Wij hebben een ruim assortiment aan materialen, kleuren en maten om jou perfecte kast samen te stellen. De kasten op maat zijn uniek en worden speciaal voor jouw kantoor gemaakt.

Het grote voordeel van kasten op maat op kantoor is dat je alles volledig zelf kunt bepalen. Van de indeling van de kast tot materiaal en kleur. Zo heb je een kast die volledig naar eigen wens is samengesteld en volledig aansluit op het interieur van het kantoor.

Maatwerk kasten voor jouw kantoor

Een kast op kantoor is een belangrijk onderdeel van de werkplek. Het hebben van een praktisch opbergmeubel is erg belangrijk. Dit verhoogd namelijk de comfort op jou werkplek. Met een maatwerk kast deel je de ruimte zo efficiënt mogelijk in en verhoog je de comfort op kantoor. Zo kun je alle spullen goed opbergen, waardoor het rustig oogt en je rustig kunt werken.

Maatwerk bij Pit

Naast maatwerk kasten bieden we ook maatwerk receptie/balie, geluidsdichte pods, taatsdeuren en akoestische wandpanelen voor op kantoor. Alles voor een uitstekende werkplek. Wil je meer informatie over maatwerk op kantoor of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op!

Recensies

Wat onze klanten zeggen

Wij hebben Ron van PIT BV een paar week geleden gevraagd voor meerdere klussen in onze nieuwe woning. Ron dacht heel erg met ons mee en heeft er een prachtig eindresultaat van gemaakt in zeer korte tijd. Wij zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en vakbekwaamheid van Ron. Voor ons volgende project wordt Ron ook weer ingeschakeld.

Geert-Eltjo

Voor onze nieuwe woning hebben wij contact gehad met Ron Windt voor het maken van een robuuste eettafel en salontafel. Na enkele woorden begreep hij precies welke tafels wij zochten. De tafels zijn nog mooier geworden dan wij ooit hadden kunnen dromen.
Ron bedankt!!
Wij komen zeker terug.

Wilma Cornelissen

Jouw interieur in een nieuw jasje?