Interieur dat past én verrast!

Geluidsdichte pods 

Home » Kantoor » Geluidsdichte pods

Een geluidsdichte pod is een geluidsdichte werkruimte die ontworpen is voor binnen en buiten. Ze worden ook wel office PODS genoemd. In deze werkruimte kun je ongestoord werken en zul je geen last meer hebben van ruis. 

Waarom geluidsdichte pods?

Je kent het vast wel. Je kan je niet concentreren op je werk door de drukke omgeving en pratende collega’s. Je terugtrekken lijkt dan niet altijd makkelijk. De vergaderruimtes zitten meestal vol en in de kantoortuin kun je ook niet ongestoord werken. Met de geluidsdichte pods creëer je eenvoudig je eigen werkruimte. Je kunt je dus even terugtrekken zonder geluidsoverlast en andere afleiding om ongestoord te kunnen werken. Of het nou voor een telefoongesprek, videogesprek of teamvergadering is. Je kunt hier ongestoord werken. 

Heel leuk zo’n geluidsdichte pod, maar is dit niet ontzettend benauwd? Het antwoord hierop is nee. De ventilatie in deze ruimtes is namelijk uitstekend. Bovendien werkt deze heel stil en efficiënt.

Maatwerk geluidsdichte pods 

Geluidsdichte pods nemen natuurlijk wel wat ruimte in op kantoor. Om te zorgen dat deze perfect passen en geen overbodige ruimte innemen bieden wij 100% maatwerk aan. Samen bespreken we jouw wensen en behoefte en deze zullen we visualiseren. We bieden een ruim assortiment in kleuren, stijlen en maten en komen samen tot het perfecte design voor bij jou op kantoor. 

Het assortiment van Pit

Naast geluidsdichte pods bieden wij ook akoestische wandpanelen, taatsdeuren, maatwerk kasten, maatwerk receptie/balie en ook maatwerk voor in je woning of in de horeca. Heb je vragen over een van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op!

Recensies

Wat onze klanten zeggen

Wij hebben Ron van PIT BV een paar week geleden gevraagd voor meerdere klussen in onze nieuwe woning. Ron dacht heel erg met ons mee en heeft er een prachtig eindresultaat van gemaakt in zeer korte tijd. Wij zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en vakbekwaamheid van Ron. Voor ons volgende project wordt Ron ook weer ingeschakeld.

Geert-Eltjo

Voor onze nieuwe woning hebben wij contact gehad met Ron Windt voor het maken van een robuuste eettafel en salontafel. Na enkele woorden begreep hij precies welke tafels wij zochten. De tafels zijn nog mooier geworden dan wij ooit hadden kunnen dromen.
Ron bedankt!!
Wij komen zeker terug.

Wilma Cornelissen

Jouw interieur in een nieuw jasje?