Interieur dat past én verrast!

Akoestische wandpanelen

Home » Kantoor » Akoestische wandpanelen

Akoestische wandpanelen 

Geluid is een belangrijke factor die de concentratie op de werkvloer kan beïnvloeden. Denk hierbij aan geluiden als de telefoon, collega’s en de galm in het gebouw. Gelukkig kunnen deze geluiden deels worden verholpen. Door de juiste materialen in een ruimte te gebruiken, zul je de akoestiek op kantoor kunnen verbeteren.

Akoestische wandpanelen van Pit

De akoestische wandpanelen van Pit zorgen ervoor dat het geluid in uw kantoorruimte wordt geabsorbeerd. De panelen zijn namelijk gevuld met geluidsabsorberend materiaal. Dit zorgt ervoor dat trillingen worden geabsorbeerd in plaats van gereflecteerd. Zo voorkom je dat geluid zich door de ruimte verspreidt. De akoestische panelen verbeteren de akoestiek in de kantoorruimte aanzienlijk en verbeteren de werksfeer.

Het akoestisch verbeteren van een kantoorruimte zorgt voor een betere productiviteit, het welzijn van de medewerkers en verbetert de professionaliteit. Genoeg reden om je kantoor akoestisch optimaal te laten maken dus!

Oplossing op maat

Elk kantoor is anders en dit vereist dan ook maatwerk. Pit biedt akoestische wandpanelen op maat voor bij jou op kantoor. Wij zullen samen met je de wensen en behoeften bespreken en op basis daarvan het probleem aanpakken. Wij garanderen je van optimale akoestiek op kantoor.

Heeft u vragen over onze akoestische wandpanelen of een van onze anders diensten? Neem dan gerust contact met ons op! Naast akoestische wandpanelen bieden wij ook maatwerk receptie/balie, maatwerk kasten, geluidsdichte pods en taatsdeuren.

Recensies

Wat onze klanten zeggen

Wij hebben Ron van PIT BV een paar week geleden gevraagd voor meerdere klussen in onze nieuwe woning. Ron dacht heel erg met ons mee en heeft er een prachtig eindresultaat van gemaakt in zeer korte tijd. Wij zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en vakbekwaamheid van Ron. Voor ons volgende project wordt Ron ook weer ingeschakeld.

Geert-Eltjo

Voor onze nieuwe woning hebben wij contact gehad met Ron Windt voor het maken van een robuuste eettafel en salontafel. Na enkele woorden begreep hij precies welke tafels wij zochten. De tafels zijn nog mooier geworden dan wij ooit hadden kunnen dromen.
Ron bedankt!!
Wij komen zeker terug.

Wilma Cornelissen

Jouw interieur in een nieuw jasje?