Interieur dat past én verrast!

Maatwerk keukens 

Home » Woning » Maatwerk keukens

Wij maken 100% maatwerk keukens voor elk soort woning.

Een kant-en-klare keuken uit een catalogus mag dan wel mooi zijn, maar is zeker niet geschikt voor elke woning. Geen enkele keuken is gelijk en soms wijken de maten dan ook net iets af, waardoor standaardafmetingen niet goed passen. Geen probleem! Pit kan de keukenkasten 100% op maat maken, waardoor deze aansluiten bij jouw keuken. Bij Pit bieden we 100% maatwerk, persoonlijk contact en vakmanschap.

Gratis advies & 3D-ontwerp

Als je een maatwerk keuken overweegt, ben je bij Pit zeker aan het goede adres. Wij kunnen de keuken ontwerpen, produceren en monteren. Alles geheel op maat en volgens jouw wensen. We vertalen alles samen tot een uniek ontwerp. Wil je je droomkeuken laten realiseren of heb je een vraag over een van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op! Naast maatwerk keukens bieden wij ook maatwerk kasten, maatwerk inbouwkasten en maatwerk badkamermeubels. Daarnaast bieden we maatwerk voor op kantoor en in de horeca.

Recensies

Wat onze klanten zeggen

Wij hebben Ron van PIT BV een paar week geleden gevraagd voor meerdere klussen in onze nieuwe woning. Ron dacht heel erg met ons mee en heeft er een prachtig eindresultaat van gemaakt in zeer korte tijd. Wij zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en vakbekwaamheid van Ron. Voor ons volgende project wordt Ron ook weer ingeschakeld.

Geert-Eltjo

Voor onze nieuwe woning hebben wij contact gehad met Ron Windt voor het maken van een robuuste eettafel en salontafel. Na enkele woorden begreep hij precies welke tafels wij zochten. De tafels zijn nog mooier geworden dan wij ooit hadden kunnen dromen.
Ron bedankt!!
Wij komen zeker terug.

Wilma Cornelissen

Jouw interieur in een nieuw jasje?