Interieur dat past én verrast!

Maatwerk bar

Home » Horeca » Maatwerk bar

Maatwerk bar

Is jouw zaak toe aan een nieuwe bar? De bar is natuurlijk het visitekaartje van je horecazaak. Deze moet dus een unieke uitstraling bieden. Hiervoor ben je bij Pit aan het juiste adres. Bij Pit produceren we alles op maat naar wensen van de klant. Wij zorgen ervoor dat jouw bar goed wordt afgestemd op de inrichting en voldoet aan jouw smaak.

Maatwerk bar volledig naar eigen wens

Wij bieden 100% maatwerk aan. Door te kiezen voor maatwerk kun je de ruimte zo efficiënt mogelijk indelen. Daarnaast kan de bar volledig naar eigen wens worden geproduceerd. Bij ons heb je een ruime keuze in verschillende afmetingen, stijlen, kleuren en materialen. Je kunt deze volledig laten aansluiten op het interieur en jouw smaak.

Hoogwaardige materialen

De bar in jouw horecagelegenheid zal intensief gebruikt gaan worden, waardoor het van belang is dat de juiste kwaliteit gebruikt zal worden. Wij werken met hoogwaardige materialen. Duurzaamheid en veiligheid staan bij ons voorop. Tijdens het gehele project zul je begeleid worden door experts op het gebied. Onze vakmensen staan voor je klaar om jouw droominterieur voor jouw horecalocatie op maat te maken.

Het ruime assortiment van Pit

Heb je interesse in een maatwerk bar of wil je meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op! Naast een maatwerk bar bieden wij ook akoestische wandpanelen, maatwerk voor op kantoor en in uw woning.

Recensies

Wat onze klanten zeggen

Wij hebben Ron van PIT BV een paar week geleden gevraagd voor meerdere klussen in onze nieuwe woning. Ron dacht heel erg met ons mee en heeft er een prachtig eindresultaat van gemaakt in zeer korte tijd. Wij zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en vakbekwaamheid van Ron. Voor ons volgende project wordt Ron ook weer ingeschakeld.

Geert-Eltjo

Voor onze nieuwe woning hebben wij contact gehad met Ron Windt voor het maken van een robuuste eettafel en salontafel. Na enkele woorden begreep hij precies welke tafels wij zochten. De tafels zijn nog mooier geworden dan wij ooit hadden kunnen dromen.
Ron bedankt!!
Wij komen zeker terug.

Wilma Cornelissen

Jouw interieur in een nieuw jasje?