Interieur dat past én verrast!

Maatwerk receptie/balie

Home » Kantoor » Maatwerk receptie/balie

Maatwerk receptie/balie

De receptie/balie is naast het visitekaartje voor het bedrijf ook het eerste contactmoment met de klant. Het is dus belangrijk dat het ontwerp van de balie goed wordt afgestemd op de inrichting en voldoet aan jouw smaak. Wij denken graag met je mee over het ontwerp, stijl en kleur die het beste bij jouw kantoor past.

Balie compleet naar wens

Ben je op zoek naar een balie om je gasten en klanten op een uitnodigende wijze te kunnen ontvangen? Dan ben je bij Pit aan het juiste adres. Wij bieden 100% maatwerk aan. Dit houdt in dat we de balie volledig zelf ontwerpen op basis van jouw wensen. Je hebt hierbij keuze uit verschillende stijlen, kleuren en materialen.

We gaan graag met je in gesprek over de perfecte maatwerk balie voor jouw. Door goed te luisteren naar jouw wensen, maken wij een mooi ontwerp. Deze kunnen we uiteindelijk realiseren en monteren.

Het assortiment van Pit

Naast maatwerk receptie/balie bieden wij ook maatwerk kasten, geluiddichte pods, taatsdeuren en akoestische wandpanelen. Heb je vragen over een van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op! Wij kijken graag met je mee.

Recensies

Wat onze klanten zeggen

Wij hebben Ron van PIT BV een paar week geleden gevraagd voor meerdere klussen in onze nieuwe woning. Ron dacht heel erg met ons mee en heeft er een prachtig eindresultaat van gemaakt in zeer korte tijd. Wij zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en vakbekwaamheid van Ron. Voor ons volgende project wordt Ron ook weer ingeschakeld.

Geert-Eltjo

Voor onze nieuwe woning hebben wij contact gehad met Ron Windt voor het maken van een robuuste eettafel en salontafel. Na enkele woorden begreep hij precies welke tafels wij zochten. De tafels zijn nog mooier geworden dan wij ooit hadden kunnen dromen.
Ron bedankt!!
Wij komen zeker terug.

Wilma Cornelissen

Jouw interieur in een nieuw jasje?