Interieur dat past én verrast!

Akoestische wandpanelen

Home » Horeca » Akoestische wandpanelen

Akoestische wandpanelen

De horeca is een plek om te ontspannen en te genieten van de gezelligheid. De akoestiek moet dan wel op orde zijn. Iedereen weet namelijk hoe vervelend het kan zijn als de muziek te hard staat of als er sprake is van een galm. Het kost namelijk veel energie om je te concentreren op een gesprek wanneer het geluid niet prettig is. En dit kan je zeker gasten kosten.

Voordelen goede akoestiek

Een goede akoestiek in een restaurant heeft veel voordelen. Zo voelen gasten zich fijner en meer op hun gemak. Minder galm geeft een gezellige sfeer. Bovendien is het fijn wanneer een gesprek aan tafel goed te verstaan is. Spraakverstaanbaarheid en privacy zijn in de horeca van groot belang als het over akoestiek gaat.

Akoestische wandpanelen op maat

Elk restaurant, bar of café is anders en dit vereist maatwerk. Wij bieden akoestische wandpanelen op maat aan. Hierbij stellen we samen met jou een plan op en bespreken we de wensen en behoeften. Daarna zullen wij dit voor je visualiseren in 3D, zodat je een goed beeld heeft van het idee. Als het aan al jouw wensen voldoet, zullen wij het voor je produceren en monteren. Wij garanderen u een optimale akoestiek.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over akoestische wandpanelen op maat of heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op! Wij zijn dagelijks van 09:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar op 0612345678. Buiten deze tijden kunt u ons bereiken via de mail of ons contact formulier.

Recensies

Wat onze klanten zeggen

Wij hebben Ron van PIT BV een paar week geleden gevraagd voor meerdere klussen in onze nieuwe woning. Ron dacht heel erg met ons mee en heeft er een prachtig eindresultaat van gemaakt in zeer korte tijd. Wij zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en vakbekwaamheid van Ron. Voor ons volgende project wordt Ron ook weer ingeschakeld.

Geert-Eltjo

Voor onze nieuwe woning hebben wij contact gehad met Ron Windt voor het maken van een robuuste eettafel en salontafel. Na enkele woorden begreep hij precies welke tafels wij zochten. De tafels zijn nog mooier geworden dan wij ooit hadden kunnen dromen.
Ron bedankt!!
Wij komen zeker terug.

Wilma Cornelissen

Jouw interieur in een nieuw jasje?