Interieur dat past én verrast!

Over ons

Home » Over ons

Wij ontwerpen, realiseren en monteren 100% maatwerk

Pit is een vakkundig interieurbouwbedrijf, met een eigen goed ingerichte werkplaats. Wij richten ons op zowel de zakelijke als de particuliere markt. Pit ontwerpt, realiseert en monteert. Jarenlange ervaring, persoonlijke benadering en creatief maatwerk dat is waar wij voor staan. Van badkamermeubel tot een complete keuken, van een balie bij de receptie tot een compleet interieur voor jouw kantoor. Wij maken al je wensen en ideeën werkelijkheid! Pit, Interieur dat past en verrast! En dat roepen wij niet voor niets.

Wie is de man achter Pit?

Ron Windt is de initiator en bevlogen eigenaar van Pit. Hij kan als geen ander wensen vertalen in realiteit. Ron is altijd oplossingsgericht en denkt mee in processen om prachtige interieurs tot leven te brengen. Met veel liefde, uniek handwerk en ambachtelijk vakmanschap. De mooiste producten op maat, voor zowel particulieren als bedrijven realiseren. Dat is wat mij drijft, aldus Ron.

Ons team

Pit bestaat uit een team van ambachtelijke vakmensen. Wij zijn als team van het begin tot eind verantwoordelijk voor de realisatie van alle projecten. We werken samen met betrouwbare leveranciers en een vast team van gespecialiseerde vakmensen. Met elkaar doen wij er alles aan om jouw wensen te realiseren en tot het allerbeste interieur te komen.

Sabrina

Jan

Herman

Recensies

Wat onze klanten zeggen

Wij hebben Ron van PIT BV een paar week geleden gevraagd voor meerdere klussen in onze nieuwe woning. Ron dacht heel erg met ons mee en heeft er een prachtig eindresultaat van gemaakt in zeer korte tijd. Wij zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en vakbekwaamheid van Ron. Voor ons volgende project wordt Ron ook weer ingeschakeld.

Geert-Eltjo

Voor onze nieuwe woning hebben wij contact gehad met Ron Windt voor het maken van een robuuste eettafel en salontafel. Na enkele woorden begreep hij precies welke tafels wij zochten. De tafels zijn nog mooier geworden dan wij ooit hadden kunnen dromen.
Ron bedankt!!
Wij komen zeker terug.

Wilma Cornelissen

Jouw interieur in een nieuw jasje?