Interieur dat past én verrast!

Taatsdeuren

Home » Kantoor » Taatsdeuren

Taatsdeuren op kantoor 

Chique binnendeuren vind je bij Pit in de vorm van taatsdeuren. Deze deuren draaien, anders dan in de meeste gevallen, niet met scharnieren in een kozijn, maar rond een eigen as. Op deze manier zijn taatsdeuren niet alleen ruimtebesparend, ze ogen ook nog eens verfijnder en ze geven je kantoor direct een luxe uitstraling.

Soorten taatsdeuren

Taatsdeuren zijn tijdloos en geschikt voor klassieke tot moderne interieurs. Zo heb je bijvoorbeeld houten taatsdeuren. Deze geven de ruimte karakter en warmte. Daarnaast is hout duurzaam en kan een goede isolator en geluiddemper zijn. Het gewicht wordt namelijk gemakkelijk gedragen door onzichtbare scharnieren. Naast houten taatsdeuren heb je ook stalen taatsdeuren. Stalen taatsdeuren hebben stalen profielen, veel glas en een mooie afwerking. Dit zorgt voor een strakke look. Er zijn diverse mogelijkheden op het gebied van taatsdeuren.

 

Taatsdeuren op maat

We bieden een ruim assortiment aan kleuren, stijlen, materialen en maten aan. Op basis van jouw wensen stellen we dan samen de perfecte taatsdeur samen. Zo denken we met je mee over het design, de kleuren en materialen. Op deze manier weet je zeker dat de deur perfect bij jouw kantoor past. Jouw kantoor is tenslotte wel je visitekaartje.

Meer weten over taatsdeuren of een van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op

Recensies

Wat onze klanten zeggen

Wij hebben Ron van PIT BV een paar week geleden gevraagd voor meerdere klussen in onze nieuwe woning. Ron dacht heel erg met ons mee en heeft er een prachtig eindresultaat van gemaakt in zeer korte tijd. Wij zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en vakbekwaamheid van Ron. Voor ons volgende project wordt Ron ook weer ingeschakeld.

Geert-Eltjo

Voor onze nieuwe woning hebben wij contact gehad met Ron Windt voor het maken van een robuuste eettafel en salontafel. Na enkele woorden begreep hij precies welke tafels wij zochten. De tafels zijn nog mooier geworden dan wij ooit hadden kunnen dromen.
Ron bedankt!!
Wij komen zeker terug.

Wilma Cornelissen

Jouw interieur in een nieuw jasje?