Interieur dat past én verrast!

Werkwijze

Home » Werkwijze

De werkwijze van Pit

Pit biedt 100% maatwerk en maatwerk vereist een persoonlijke aanpak. Hiervoor hebben wij een werkwijze samengesteld om aan alle wensen en behoeften van de klant te kunnen voldoen.

Onze werkwijze

Luisteren. Verrassen. Realiseren.

We beginnen met het luisteren naar de wensen die tijdens een gesprek naar voren komen. Een persoonlijk ontwerp zorgt dat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. Hierbij wordt van het idee voor uw interieur een 3D-visualisatie gemaakt. Wanneer we vervolgens dit unieke design uitwerken, houden we oog voor individuele wensen en details. Bij u op locatie monteren onze vakmensen met het hoogste afwerkingsniveau af.

Recensies

Wat onze klanten zeggen

Wij hebben Ron van PIT BV een paar week geleden gevraagd voor meerdere klussen in onze nieuwe woning. Ron dacht heel erg met ons mee en heeft er een prachtig eindresultaat van gemaakt in zeer korte tijd. Wij zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en vakbekwaamheid van Ron. Voor ons volgende project wordt Ron ook weer ingeschakeld.

Geert-Eltjo

Voor onze nieuwe woning hebben wij contact gehad met Ron Windt voor het maken van een robuuste eettafel en salontafel. Na enkele woorden begreep hij precies welke tafels wij zochten. De tafels zijn nog mooier geworden dan wij ooit hadden kunnen dromen.
Ron bedankt!!
Wij komen zeker terug.

Wilma Cornelissen

Jouw interieur in een nieuw jasje?