Interieur dat past én verrast!

Moderne keukens 

Home » Woning » Maatwerk keukens » Moderne keukens

Moderne keukens

Een moderne keuken is strak vormgegeven en voorzien van innovatieve opbergmogelijkheden. De moderne keuken wordt dan ook vaak omschreven als nieuw, strak en tijdloos. Deze keuken is vaak greeploos, waardoor de keuken lijkt uit één geheel te bestaan. Dit maakt dat het een strakke look geeft. Daarnaast is er divers keukenapparatuur beschikbaar voor de moderne keuken.

De moderne keuken combineren

De moderne keukenstijl is erg goed te combineren met andere keukenstijlen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een keuken die zowel modern als industrieel is vormgegeven? Doordat de moderne keuken een strakke keuken in vaak neutrale kleuren is, is deze makkelijk te combineren met andere stijlen. Zo zou je de moderne keuken kunnen combineren met een landelijke stijl, maar ook met hout, luxe of industrieel. Het fijne aan een moderne keuken is dat deze bijna overal bij past en in ieder huis dan ook goed staat.

Moderne keukens in verschillende kleuren en materialen

Moderne keukens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De kleur en het materiaal bepalen voor een groot deel de sfeer in jouw keuken. In deze stijl zien we neutrale kleuren vaak terugkomen. Denk hierbij aan wit, zwart, grijs of groen. De moderne keuken is een tijdloze keus en wordt vaak in hoogglans geleverd. Door de weerspiegeling van dit oppervlak en de lichte kleur laat deze moderne keuken de ruimte optisch groter lijken. Een bijkomend voordeel. Daarnaast is een moderne keuken erg goed te combineren met verschillende andere kleuren en accessoires.

Moderne keukens bij Pit

Ben je op zoek naar een moderne keuken, maar wil je geen standaardmaten? Bij Pit maken wij keukens 100% op maat, geheel naar eigen wens. Wij hebben een groot assortiment aan materialen en kleuren. Interesse? Of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen u graag.

Recensies

Wat onze klanten zeggen

Wij hebben Ron van PIT BV een paar week geleden gevraagd voor meerdere klussen in onze nieuwe woning. Ron dacht heel erg met ons mee en heeft er een prachtig eindresultaat van gemaakt in zeer korte tijd. Wij zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en vakbekwaamheid van Ron. Voor ons volgende project wordt Ron ook weer ingeschakeld.

Geert-Eltjo

Voor onze nieuwe woning hebben wij contact gehad met Ron Windt voor het maken van een robuuste eettafel en salontafel. Na enkele woorden begreep hij precies welke tafels wij zochten. De tafels zijn nog mooier geworden dan wij ooit hadden kunnen dromen.
Ron bedankt!!
Wij komen zeker terug.

Wilma Cornelissen

Jouw interieur in een nieuw jasje?