Interieur dat past én verrast!

Landelijke keukens 

Home » Woning » Maatwerk keukens » Landelijke keukens

De landelijke keuken

Een landelijke keuken straalt warmte en gezelligheid uit. Bij een landelijke keuken wordt er gebruikt gemaakt van natuurlijk materiaal als hout. Dit materiaal zorgt voor een nostalgisch gevoel en wordt ook wel omschreven als de klassiek landelijke keuken. Een landelijke keuken heeft eindeloze mogelijkheden. Maar wat ze allemaal gemeen hebben is de gezellige sfeer.

Landelijke keuken combineren met andere stijlen

De landelijke keuken is ontzettend goed te combineren met andere stijlen, kleuren en materialen. Denk hierbij aan de moderne landelijke keuken, de houten landelijke keuken of de industriële landelijke keuken. Wij bieden een ruim assortiment aan kleuren, stijlen en materialen. Deze kun je geheel naar eigen wens bepalen.

De landelijke keuken in verschillende opstellingen

Naast de verschillende stijlen, kleuren en materialen is het ook mogelijk de keuken in verschillende opstellingen te laten plaatsen. Pit biedt namelijk 100% maatwerk aan. Voorbeelden van verschillende keukenopstellingen zijn:

  • Landelijke keuken met kookeiland
  • Hoekkeuken
  • Woonkeuken
  • U-keuken
  • Rechte keuken
  • Keuken met keukenblok

Er is een ruime keuze aan verschillende opstellingen. Staat de opstelling die je voor ogen had er niet tussen? Geen paniek. Wij maken een keuken geheel op maat en naar eigen wensen.

Verschillende kleuren landelijke keukens

Op het gebied van kleuren heeft de landelijke keuken talloze opties. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een witte landelijke keuken. Deze kleur matcht erg goed met de materialen in een landelijke keuken en de kleur laat de ruimte ook nog eens optisch groter lijken. Naast wit kun je natuurlijk ook kiezen voor zwart. Deze kleur combineert de landelijke stijl met de hedendaagse trends. Naast deze standaard kleuren kun je ook gaan voor een wat uitdagendere kleur als blauw, groen of rood. Pit biedt een breed assortiment aan kleuren en wij helpen je graag mee met het kiezen van de perfecte kleur.

Het assortiment keukens van Pit

Wil je meer weten over een keuken in landelijke stijl of andere stijlen keukens? Neem dan gerust contact met ons op! Wij kijken graag met je mee naar de opties. Naast landelijke stijl keukens bieden wij ook moderne, industriële en design keukens op maat aan. 

Recensies

Wat onze klanten zeggen

Wij hebben Ron van PIT BV een paar week geleden gevraagd voor meerdere klussen in onze nieuwe woning. Ron dacht heel erg met ons mee en heeft er een prachtig eindresultaat van gemaakt in zeer korte tijd. Wij zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en vakbekwaamheid van Ron. Voor ons volgende project wordt Ron ook weer ingeschakeld.

Geert-Eltjo

Voor onze nieuwe woning hebben wij contact gehad met Ron Windt voor het maken van een robuuste eettafel en salontafel. Na enkele woorden begreep hij precies welke tafels wij zochten. De tafels zijn nog mooier geworden dan wij ooit hadden kunnen dromen.
Ron bedankt!!
Wij komen zeker terug.

Wilma Cornelissen

Jouw interieur in een nieuw jasje?