Interieur dat past én verrast!

Design keukens 

Home » Woning » Maatwerk keukens » Design keukens

Design keukens 

Design keukens hebben een luxe en minimalistische uitstraling. Daarnaast is een design keuken strak en functioneel. Er worden als basis lichte kleuren gebruikt. Om de keuken wat extra karakter te geven wordt er vaak een opvallend contrast kleur en/of materiaal gebruikt. Doordat een design keuken strak is vormgegeven en er lichte kleuren als basis worden gebruikt, straalt deze keuken rust uit. Een design keuken kenmerkt zich door een uniek keukendesign, hoogwaardige en exclusieve materialen en een luxe uitstraling.

Hoe creëer je een luxe design stijl?

Een kookeiland is een mooie toevoeging voor jouw design keuken. Zo heb je extra kook- en opbergruimte, maar creëer je ook een extra plek waar je kunt aanschuiven voor een heerlijke maaltijd. Naast de ruimte is het ook goed mogelijk om het kookeiland te laten contrasteren met de rest van de keuken. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van meerdere kleurencombinaties, wat uiteindelijk een mooi geheel vormt. Op deze manier geef je je design keuken weer een andere twist.

In een design keuken wordt elk apparaat in luxe stijl vormgegeven. Denk hierbij aan een nieuw kookplaat, afzuigkap of een strakke kraan. In combinatie met hoogwaardige en exclusieve materialen die worden gebruikt, heb je een keuken waar luxe centraal staat. Dit past perfect bij de uitstraling van een design keuken.

Design keukens in verschillende stijlen

Met een designkeuken kun je alle kanten op. En hoewel je het misschien niet had verwacht behoort een design keuken in landelijke stijl ook tot de mogelijkheden. In een designkeuken met een landelijke uitstraling wordt vaak gebruik gemaakt van hout in combinatie van warmte, sfeer en een strak design. Naast een design keuken in landelijke stijl is er ook de mogelijkheid voor een design keuken in moderne stijl. Een design keuken met een strak uiterlijk sluit namelijk perfect aan bij de moderne stijl. Op deze manier kun je dus verschillende stijlen keukens combineren met een prachtig design.

Design keuken van Pit

In een design keuken kunnen allerlei materialen met elkaar gecombineerd worden. Niks is te gek. Zoals het woord eigenlijk al zegt, kun je deze keuken zelf ontwerpen tot een mooi design. Wij bieden verschillende materialen en kleuren aan om je keuken tot een mooi geheel te maken. Daarnaast bieden wij keukens op maat, zodat deze perfect aansluiten bij jouw woning.

Het assortiment van Pit

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een design keuken of wil je de mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust contact met ons op. Naast design keukens bieden wij ook moderne keukens, industriële keukens en landelijke keukens op maat.

Recensies

Wat onze klanten zeggen

Wij hebben Ron van PIT BV een paar week geleden gevraagd voor meerdere klussen in onze nieuwe woning. Ron dacht heel erg met ons mee en heeft er een prachtig eindresultaat van gemaakt in zeer korte tijd. Wij zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en vakbekwaamheid van Ron. Voor ons volgende project wordt Ron ook weer ingeschakeld.

Geert-Eltjo

Voor onze nieuwe woning hebben wij contact gehad met Ron Windt voor het maken van een robuuste eettafel en salontafel. Na enkele woorden begreep hij precies welke tafels wij zochten. De tafels zijn nog mooier geworden dan wij ooit hadden kunnen dromen.
Ron bedankt!!
Wij komen zeker terug.

Wilma Cornelissen

Jouw interieur in een nieuw jasje?